Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg studere dyrepleier?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har nettopp tatt fagbrevet som institusjonskokk. Gikk først to år på hestelinja så starta jeg på restaurant og matfag 2 år, så lærling 2år ved en bedrift og nå er jeg faglært. men jeg lurer på en ting. Den egentlige drømmen min var å søke på dyrepleier linja i Bodø etter jeg gikk på hestelinja men valgte derfor bort dette da jeg ikke ville flytte så langt fra familie og venner. Har nå tittet litt på dette faget igjen og lurer på om det er mulighet for at jeg kan prøve å søke? har sett litt på at jeg kan begynne med dyrevelferd ved nord universitet og dyrepleier etterpå kanskje, men er litt usikker på om jeg kan starte med det siden jeg er faglært i noe annet. regner med at dette kanskje vil ta noen år? jeg er heller ikke så gla i det teoretiske og sliter litt med det. noen meninger? Ellers har jeg lyst til å starte med noe som er med dyr og ikke tar mange år, finnes det noen andre utdanninger, kurs ?

SVAR

Besvart 15.11.2018 08:06:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Opptakskrav til høyere utdanning

Lurer du på om du trenger noen spesielle fag eller karakterer fra videregående for å komme inn på drømmestudiet? Eller bare lurer du på hva som er lurt å velge?

 

Les mer
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
account_circle