Hopp til hovedinnholdet

Hvilke programfag kan jeg velge på studiespesialisering?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går på vg1 men skal neste år til vg2 og lurer på programfag. Går på VGs og det står at man må ha to programfag fra samme linje. Men blir litt forvirra. Betyr det at jeg fortsatt kan blande samfunnsfag pg økonomi pg realfag? Fordi har veldig lyst til å ta fysikk 1 men ekke så keen på biologi og kjemi men heller psykologi og engelsk. Og hvorfor er det sånn at man i utgangspunktet ikke burde blande? Er det sånn at fagene henger veldig godt sammen? Eks fysikk biologi og kjemi? Og en ting til, hvor krevende vil du si fysikk1 er? Alle jeg snakker med sier det er mye matte og akk må får jeg kun 4 på 1p og er redd jeg vil totalstryke om jeg velger fysikk. Har egt ikke så mye i mot pugg fordi alle fagene jeg har nå spesielt nat er ganske puggfag og det går ganske smooth får 6 for øyeblikket. Men selvfølgelig kan falle. Men ang. Fysikk 1 så lurer jeg på hvor sentralt mattedelen fordi jeg vet at i fysikk 2 er den mer sentral

SVAR

Besvart 17.11.2018 15:25:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Matematikk på videregående – hva skal du velge?

T-matte, P-matte, R-matte, S-matte, programfag og fellesfag – det kan være vanskelig å finne veien i mattejungelen. Her får du oversikten, så det blir lettere å velge det som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Fagvalg på studiespesialisering

Lurer du på hva programfag er og hvilke du eventuelt bør velge? Her får du en liten oversikt som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle