Hopp til hovedinnholdet

Hvilken utdanning må jeg ha for å bli rådgiver i NAV?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på om jeg ville jobbe som rådgiver i NAV hva slags utdanning må jeg ta og er det disse utdanningene jeg må ta som er pedagogikk eller spesialpedagogikk. Videre lurer jeg på om når jeg tar disse utdanningen ved høyskole eller universitet finnes det en fagfelt som heter rådgivning hvor man tar for å utdanne seg videre. I tillegg til lurer jeg på om det er en forskjell mellom rådgiver og seniorrådgiver og til slutt vil jeg nevne det om det er greit med 3 år utdanning for å bli en rådgiver eller 5 år. Forresten jeg har diskutert med dette om med rådgiveren min men nevnte ikke det at jeg ville jobbe som rådgiver, men bare det at jeg ønsket å jobbe i NAV og da fortalte rådgiveren min at jeg kunne enten utdanne meg som sosionom eller barnevernspedagog. Sist, men ikke minste det var moren min som anbefalte med om dette og jeg synes det er kanskje bedre, men er forsatt litt usikker fordi at jeg kanskje tenker om jeg burde bli regnskapfører eller advokat.

SVAR

Besvart 16.12.2018 01:47:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Høgskole, universitet eller privatskole?

Lurer du på hvilken skole som har akkurat den utdanningen du har lyst til å ta? Og hvordan undervisningen på de ulike skolene varierer? Da bør du fortsette å lese.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle