Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg bli etter jeg har gått idrettslinja?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg klarer ikke å bestemme meg! Det er enda ett år til jeg skal søke men vet ikke hva jeg vil bli!! Her jeg bor så er det studie spesialisering med realfag, men vist jeg velger skolen som er 30min herifra har de idrettslinje (det har de ikke her) men den har studiespesialisering uten realfag!! Jeg har spurt lærerene om hva slags jobber jeg kan få vist jeg tar idrettslinja men får bare de samme svarene som trener, fysioterapeut osv, men de kommer med max 5 forslag!! Finnes det ikke noen kontorjobber eks med idrettslinje??. Jeg ligger i snitt 4-6 i karakter, men er også god i idrett (trener 11 ganger i veka med svømming). Så kan dere komme med noen andre yrker jeg kan jobbe i vist jeg tar idrettslinja??

SVAR

Besvart 21.01.2019 13:35:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle