Hopp til hovedinnholdet

Studiespesialisering eller helse og oppvekst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Det er ikke så lenge til jeg skal søke til VGs, så jeg trenger litt veiledning. Jeg gjør det bra på skolen har jeg hørt fra lærere, jeg har også nevnt til dem hva jeg kunne velge meg til neste år men er usikker. Jeg har f.ek.s ikke tatt et fremmedspråk og det trengs for å komme på en god skole hvor de tilbyr studiespess, så det er jo litt kjipt da. Samtidig så kunne jeg tenke meg å gå helse og oppvekst i to år, så påbygg det tredje året, men er usikker på om det vil bli altfor lett for meg siden jeg får tross alt over 4,5 i snitt. Den skolen jeg vil gå som er faktisk en god skole hvor både elever og lærere er engasjerte, skolen har 4,3 i snitt eller noe sånt, og de tar faktisk inn elever dom ikke har tatt et fremmedspråk, jeg har foresten ikke ALF bare sånn at det er sagt. Vil helse og oppvekst bli for lett for meg, eller burde jeg søke på studiespess?

SVAR

Besvart 24.01.2019 09:27:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle