Hopp til hovedinnholdet

Må jeg gå på Studiespesialisering?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ikke helt sikker på hva jeg vill jobbe med enda, men vurderer kanskje å bli politi. For å bli d har jeg hørt at man må gå studiespesialisering, men har også hørt at men bare trenger generell studiekompetanse. De jeg har spurt sier jeg må gå studiespesialisering for å bli politi, men det har jeg appsolutt ikke lyst til å gå. Men jeg har funnet en linje på øya VGs som heter hund og dyrepleier som jeg har veldig lyst til å gå. Jeg har hørt at går du der får du generell studiekompetanse, er det sånt? Og er det nokk til å søke seg inn på politihøgskolen eller må jeg gå studiespesialisering?

SVAR

Besvart 01.02.2019 15:13:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
account_circle