Hopp til hovedinnholdet

Går vg2 frisør, men vil jobbe med dyr

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går vg2 frisør nå og har verdt ganske sikker på at jeg vil bli frisør i noen år nå. Hele familien vet det og jeg har tenkt å søke lærlingplass til høsten. Men nå har jeg fått litt kalde føtter... for dyr har egentlig alltid vært min greie. Jeg er kjempe flink med dyr og kan masse om de fleste artene. Derfor har drømmen min alltid verdt å jobbe med dyr. Nå har jeg lyst til å lære om økonomi slik at jeg kan åpne en egen dyrebutikk. Men familien min, spesielt faren min kommer til å være veldig kritisk til at jeg endrer planene.. hele familien min er egentlig ganske dømmende når det gjelder at jeg er så glad i dyr. De mener dyr er bortkasta tid og penger. Da spesielt om jeg skal jobbe med det.. jeg tørr ikke å si til dem at jeg vil prøve å åpne dyrebutikk for føler de ikke vil ta det seriøst. De forventer jo at jeg skal bli frisør å er så gira på det. Hvordan utdanning kan jeg ta for å åpne butikk? Å hvordan skal jeg løse dette med familien?

SVAR

Besvart 12.02.2019 09:36:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle