Hopp til hovedinnholdet

Hva er egentlig forskjellen på utdanningene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal begynne å studere dette året, men jeg hadde tenkt til å ta R1 matte som privatist så jeg hadde fler muligheter. Jeg tenker nemlig å søke som ernæringsfysiolog, og muligens ta en master etter bachelor. Jeg ser at fler av ernæringsutdanningene krever R1 matte. Jeg har nemlig misforstått helt, jeg visste ikke at fristen for å melde seg opp til eksamen var for lenge siden. Er det ingen steder eller måte jeg kan få meldt meg på eksamen? Er løpet kjørt for meg nå? Jeg er nemlig nødt til å begynne å studere til høsten. Jeg er helt fra meg, og vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vet ikke om det er masteren som trenger R1 matte og at det er sånn at du får den kompetansen mens man tar bachelor eller hva? Jeg gikk inn på sammordna, men jeg ble ikke mye klokere. Alle utdanningene har så rare navn, human ernæring, klinisk ernæring osv osv. Jeg har slitt veldig mye med dette med utdanning, og har bygget meg opp stor angst ang dette, men nå er jeg nødt til å komme i gang. Hjelp

SVAR

Besvart 08.02.2019 14:48:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole? Vil du forbedre karakterene dine? Da kan du ta eksamen i fagene som privatist.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for å mestre matte

Sliter du med matteleksene? ENT3R jobber med å få elever til å velge realfag. Her kan du lese om deres tilbud og tips til å mestre matematikk.

 

Les mer
attach_file

Opptakskrav til høyere utdanning

Lurer du på om du trenger noen spesielle fag eller karakterer fra videregående for å komme inn på drømmestudiet? Eller bare lurer du på hva som er lurt å velge?

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle