Hopp til hovedinnholdet

Hvor ofte er man utplassert på Helse- og oppvekst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, neste år begynner jeg på videregående og har søkt helse og oppvekst. Når man går yrkesfag er det jo sånn at man skal være utplassert, men hvor ofte er man egentlig det? Så et timetall på vilbli.no, men det sier meg ikke så mye.. Er det liksom en gang i uka? Og hvor kan man bli utplassert når man går helse og oppvekst? har ikke så veldig lyst til å jobbe i barnehage eller på gamlehjem... Kan man bli utplassert på et sykehus for eksempel?

SVAR

Besvart 12.02.2019 12:58:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er yrkeskompetanse?

Å ha yrkeskompetanse vil si at du er utdannet til å utøve et yrke. Hvis du velger et av de 8 yrkesfaglige utdanningsprogrammene, kan du ta en hel utdanning allerede mens du går på videregående.

 

Les mer
attach_file

Slik skaffer du læreplass

Går du et yrkesfaglig utdanningsprogram? Skal du snart ut i læretid, men er litt usikker på hva det egentlig innebærer? For å kapre læreplass i drømmebedriften, er det lurt å starte jakten tidlig!

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
account_circle