Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ta master + PPU og undervise i to skolefag?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg ville bli lektor men klarer ikke å få 4 i matte. Da tenkte jeg å ta bachelor og så ppu men nå har de jo endret dette så man må ha master før man kan ta ppu. Det jeg lurer på er om man kan få en master grad av to fag? f.eks. om man kan ta engelsk og historie samtidig og så ta ppu og bli lærer. eller må man ta f.eks en hel master med bare engelsk? da blir jeg isåfall bare lærer i ett fag noe som ikke lønner seg. ellers må jeg jo bruke mer enn 10 år på å ta to fag før jeg kan bli lærer! vet ikke hva jeg skal gjøre og trenger hjelp! finner det noen enkle veier for å bli lærer?

SVAR

Besvart 20.02.2019 12:02:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du bli lærer?

Det vil alltid være behov for engasjerte og gode lærere. Lærere kan jobbe i både barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole, voksenopplæringen, samt andre steder i samfunnet der det undervises eller drives opplæring.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle