Hopp til hovedinnholdet

Er det krise med 2 i matte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, nå går jeg andre året på vgs. (studiespes) og jeg har ganske gode karakterer i alle fag utenom matte. Jeg var ganske trygg på det før, men nå har jeg falt totalt ut av undervisninga og ligger nå på en 2’er i 2P. Jeg går på en av skolene med høyest snitt i Oslo og karakterpresset er naturligvis veldig høyt. Jeg jobber hardt i alle andre fag og får femmere og seksere i alt annet, men matte kommer jeg ikke noen vei med. Jeg stresser meg veldig over den ene 2’eren jeg mest sannsynlig kommer til å få i matte, tenker på det hver eneste dag, nesten hele tiden og det gjør meg veldig trist. Men det jeg lurer på er hvor ille det egentlig er.? Hvis alle andre karakterene mine er høye, kommer én 2’er til å være veldig skadelig? For første gang på lenge har jeg det så bra ellers i livet og jeg vil ikke at denne ene lille tingen skal ødelegge alt.. Jeg er også veldig engstelig for foreldrene mine sin reaksjon, burde jeg være ærlig med dem og fortelle dem at jeg sannsynligvis vil få en 2’er?

SVAR

Besvart 13.03.2019 21:42:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for å mestre matte

Sliter du med matteleksene? ENT3R jobber med å få elever til å velge realfag. Her kan du lese om deres tilbud og tips til å mestre matematikk.

 

Les mer
account_circle