Hopp til hovedinnholdet

Liker å prate med folk. Hva kan jeg jobbe som?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år og har begynt å tenke på fremtiden allerede nå! Jeg er veldig usikker på hva jeg vil bli!! Idag hadde vi undersøkelse på skolen om fremtida og jeg hadde null anelse! Jeg er veldig glad i å prate, jeg elsker å prate med folk! For eks de som er yngre enn meg og det kan være godt eldre også! Jeg er veldig flink til å bli kjent med folk, og liker å snakke med mennesker! Noen tips til hva jeg kan bli/Søke? Nå som jeg er veldig glad i å snakke med folk! Vil jeg bruke det, jeg vil ha en jobb, der man snakker mye med folk! For eks folk som har det vanskelig osv (barn, ungdommer osv)

SVAR

Besvart 03.04.2019 06:59:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
account_circle