Hopp til hovedinnholdet

Skal studere engelsk eller sosiologi

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har søkt meg på videre utdanning, og vet hva jeg ønsker å bli, og det er lektor. Dessverre, har jeg ikke nok til å dekke mattekravet for lektor/lærer utdanningen, og tenker å heller ta master i et spesefikt fag samt bruke frie emner til å ha et tilleggsfag og deretter ta PPU. Jeg har søkt både sosiologi og engelsk (bachelor). Problemet mitt er, at jeg ønsker å studere engelsk, men er redd for å ikke klare det akademiske språket eller generelt slite med det, ettersom jeg ikke tok engelsk på videregående. Men generelt, snakker og skriver jeg en del engelsk hele tiden, reiser mye til England og er ikke nødvendigvis redd for det, men mer om at jeg er redd for å ikke bestå fordi det kan føles vanskeligere. Sosiologi derimot, har jeg hatt og syntes er ganske greit og er et annet alternativ. Men vet ikke helt om jeg bør ta sjansen og eventuelt bytte om det går veldig dårlig første året, men da har jeg på en måte kastet bort et år.Kan jeg feks snakke med rådgivere nå på uio om studiet?

SVAR

Besvart 15.05.2019 05:58:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle