Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg utdanne meg innen IKT?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en «ung» mann på 25 år, og har funnet ut i senere tid at jeg har valgt helt feil utdanning. Jeg har egentlig alltid vært interessert i datamaskiner og teknologi, men søkte skoleplass der vennene mine skulle.. Dette er noe av det dummeste jeg har gjort og angrer hver eneste dag på dette. Utdanningsløpet mitt er som følger: VG1 TIP VG2 IndustriTeknologi VG2 (På nytt) Bilfaget Lette Kjøretøy Så jeg er klar over at jeg har brukt opp alle mine år på videregående. Fetteren min har gått IKT-Servicefag og tok nylig fagbrev og kan kalle seg IT-Konsulent. Arbeidet han driver med høres ut som en drøm for meg! Jeg har prøvd mitt beste med å undersøke skoler, høgskoler, universiteter privatist skoler og nettstudier, men finner ikke noen studier som passer med det jeg har lyst til (uten å gå videregående år på nytt, noe som jeg ikke kan) Så spørsmålet mitt er: Finnes det noe som helst studie eller lingnende innen IKT-Servicefag? Eller har jeg virkelig driti på draget?

SVAR

Besvart 30.05.2019 13:43:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle