Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg søke vg2 ambulasefag etter vg3?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg er ei jente på 19 år som går 2vgs drama, og skal fullføre 3drama neste år. Eg lura på om når eg har bestått alle faga og fått vitnemål om 1 år, går det an at eg begynner rett på vg2 ambulansefag? Eller må eg ta vg1 helse? Eg har ganske høgt snitt på over 5, eg veit ikkje om det hjelper. Eg ligger også eit år bak for eg har skifta linje på vgs før... Finnes det ei løysning for meg og ambulansefaget? :)

SVAR

Besvart 07.06.2019 14:46:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
attach_file

Slik skaffer du læreplass

Går du et yrkesfaglig utdanningsprogram? Skal du snart ut i læretid, men er litt usikker på hva det egentlig innebærer? For å kapre læreplass i drømmebedriften, er det lurt å starte jakten tidlig!

 

Les mer
attach_file

Samordna opptak - slik søker du studieplass

Samordna opptak hjelper deg å sende en samlet søknad til opptak ved universiteter og høgskoler.

 

Les mer
account_circle