Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke om jeg bør bli lærling eller ta påbygg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er fryktelig usikker på hva jeg skal gjøre nå som vg2 nærmer seg ferdig. jeg går nå 2 året el. på vg1 elektro grunnkurs var alt ganske topp virket som et fint yrke for meg. har alltids hat en interesse får teknologi. Men når jeg startet på vg2 el energi og vi startet med utplasering fant jeg fort ut av at dette ikke var noe for meg som person pluss hendene mine blir fort fryktelig tørre og såre når de holder på med ting med mye smus, støv eller skitt. mistet etter verdt mer og mer interesen for faget og den praktiske ksamen gikk ikke bra i det helle tatt, men besto. køda det til i starten så hadde ikke tid til å få det til å se bra ut og fungere. lærerene mine sa at de vet indelig godt at jeg greier så mye bedre. men alle rodgiverne og familien min sier at jeg burde bli lærling men jeg vil jo ikke bli elektrikker og jobbe 2,5 år sm det får så å ta på bygg virker ile men vil samtidig ta påbygg men vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 13.06.2019 00:05:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
account_circle