Hopp til hovedinnholdet

Trenger hjelp til jobb eller utdanning i utlandet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg ønsker å ta et friår etter VGS. Tiden fra August/September-desember ønsker jeg å tilbringe i et fransktalende land (helst Frankrike) for å bli flinkere i språket. Jeg er usikker på om jeg vil jobbe eller studere, og trenger derfor hjelp til å finne organisasjoner/tips til hva jeg kan gjøre. Jeg er ganske allsidig, men idrett, friluftsliv og gårdsbruk er kanskje noe av det jeg har mest lyst til å drive med. Jeg er også veldig glad i barn.

SVAR

Besvart 16.08.2019 14:25:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Endelig et friår - hva skal du finne på?

Skal du ha en pause fra skole og utdanning? Usikker på hva du vil bruke året til? Jobbe, reise, oppleve noe nytt, bli kjent med nye mennesker? Her får du tips til hva friåret kan inneholde.

 

Les mer
attach_file

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

 

Les mer
attach_file

Frivillig arbeid i utlandet

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

 

Les mer
account_circle