Hopp til hovedinnholdet

Trenger råd om utdanning!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg søkte meg inn på høyskole men kom dessverre ikke inn. Nå jobber jeg og skal spare penger. Jeg har ikke veldig lyst til å starte på høyere utdanning og vurderer vgs på nytt. Jeg har fullført påbygg og har derfor egentlig ikke skolerett lenger. Jeg trenger en jobb som ikke krever mye ståing, gåing osv pga sykdom. Tror rådgiver, psykolog eller den slags lignende yrker kan passe meg, men aner ikke hva jeg skal gjøre. Er også åpen for helt andre type yrker. Hva skal jeg gjøre og hvem kan eventuelt hjelpe meg? Mvh

SVAR

Besvart 14.09.2019 14:12:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle