Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ta flere emner eller bli ferdig raskere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ung student. Og jeg driver med økonomi og admin. på unviersitetet(vil ikke si hvor). Og jeg merker at basert på at jeg vet at jeg studerer nok. Så har jeg fortsatt alltid tid til å studere mer. Jeg siden jeg er ganske lysten på kunnskap så er jeg interessert for å øke farten litt. Gjennom historien så hører vi at folk som var god til studie tar flere bachelor eller master samtidig eller skipper flere årstrinn fra skolen. Jeg er interessert i muligheten for å øke hastigheten en del, for å så gå til neste steg. Jeg vil ta eksamen tidligere og ta flere fag samtidig en det er akkurat nå mulig med tre fag hvert semester. Og ja jeg vet at det kan bli tungt. Så spørsmålet er, er det mulig å søke om å gå to semester fra samme studie samtidig. Og kan man søke om å ta en eksamen(evt. alene)før eksamensperioden. Bare sånn at jeg kan bli ferdig fortere og følge flere interesser.

SVAR

Besvart 04.10.2019 18:28:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle