Hopp til hovedinnholdet

Trives ikke hos vertsfamilie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er på utveksling akkurat nå og jeg trives ikke med vertsfamilien, jeg har bodd her i 2 måneder nå. De første ukene gikk det fint, men etter det har det vært ganske dårlig. Vertsmoren er frekk og forholdet vårt er dårlig generelt. De kommuniserer veldig dårlig og er ikke så flink til å inkludere meg (eks: vi var på ferie, og på flyet så satt de begge med vertsbroren min, og jeg måtte sitte helt alene bak dem, og det var sånn vi kunne velge seter). Det var og en gang da jeg var veldig misfornøyd og lei meg pga måten vertsmoren min hadde behandlet meg på, så jeg snakket med en representant fra utvekslingsorganisasjonen om det, og da snakket hun med vertsforeldrene mine om det, og i stedet for å snakke med meg om det, så ignorerte de det, og gjorde meg ukomfortabel i stedet. Føler bare at jeg kunne hatt det mye bedre med familien enn jeg har det nå, men vet ikke om jeg overreagerer (har følt det sånn i ca. 1 måned nå). Det har vært mang flere ganger sånne ting har skjedd, og jeg er lei

SVAR

Besvart 18.10.2019 10:17:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ønsker du å ta Vg2 som utvekslingselev?

Her får du tips til planleggingen og oversikt over hvordan du kan få støtte fra Lånekassen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle