Hopp til hovedinnholdet

Hvor kan jeg gå vg4 påbygging?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg har gått 2 år på Service & Samferdsel og er nå lærling i et reisebyrå fram til 2020. Tenker å ta påbygg etter de to årene her er ferdig og siden jeg bor i Vestfold så er det en Vgs i Tønsberg som tilbyr dette. Men tingen er at vi har litt lyst til å flytte på oss når jeg er ferdig med lærlingstiden min, spørsmålet mitt er da. Er det et sted det finnes en oversikt over hvor de tilbyr Påbygg (Vg5) i hele Norge? Tusen takk for svar.

SVAR

Besvart 21.10.2019 12:00:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Skal du flytte til et annet fylke og lurer på om du har rett til skoleplass?

Din rett til å gå på videregående skole er knyttet til hjemfylket ditt. Hvis du skal flytte i løpet av videregående, er det viktig at du sjekker hvilke rettigheter du har.

 

Les mer
attach_file

Fagskole – noe for deg?

Fagskoler er korte, yrkesrettede utdanninger og er et alternativ til universiteter og høyskoler. Om du vil fort i jobb, eller du ikke har studiekompetanse og ikke ønsker å ta påbygg, kan fagskoler være et godt valg for deg.

 

Les mer
account_circle