Hopp til hovedinnholdet

Fra tysk til spansk på videregående skole

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! Jeg går nå i 10. klasse og skal snart begynne på på VGS. Jeg har hatt tysk alle tre årene. Jeg har fått høre fra jeg var liten at det var kjempelurt å ha tysk på ungdomsskolen, fordi da slapp du tredje språk i 3.kl. (må bare nevne at tysk er det eneste tredje språket man kan velge på skolen min pga for lite lærere) Men har alltid syntes at tysk er for strevsomt og har en veldig tung gramatikk. jeg føler også at jeg heller ville ha hatt mer nytte av spansk. Spansk er jo også litt mer internasjonalt. jeg lurer på om jeg må ha tre år med spansk dersom jeg bytter fra tysk når jeg starter på VGS. takk på forhånd! vennlig hilsen en veldig forvirra gutt på 10. trinn

SVAR

Besvart 31.10.2019 10:51:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for å lære et nytt språk

Har du lyst til å lære et språk, men sliter med å komme i gang? Her er ti gode tips.

 

Les mer
account_circle