Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om å søke VGS

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg skal begynne på vgs til høsten og det er spesielt to linjer jeg kunne tenke meg å gå: musikk, dans og drama, eller medier og kommunikasjon. jeg kan absolutt ikke tenke meg å gå noen annen linje enn en av disse, og vil jo helst komme inn på mine høyest prioriterte skolevalg blant disse to linjene. søkerne til MDD blir visstnok bare innkalt til audition eller vurdert i det hele tatt hvis man setter dette opp på førstevalg. skolen jeg har tenkt å søke MK på (Elvebakken) vet jeg har mange søkere hvert år og er en svært populær linje fordi det er en svært populær skole. spørsmålet mitt er altså, om jeg setter opp MDD på førstevalg og ikke kommer inn, har jeg da like stor sjans på å komme inn på MK på Elvebakken, som hvis jeg ville satt det på førstevalg, eller blir jeg ikke prioritert da? tenker i forhold til at MDD er en linje med opptaksprøver og stor "risiko" for å ikke komme inn.

SVAR

Besvart 14.12.2019 06:44:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Søke videregående opplæring? Forvirret?

Vanskelig å finne frem i jungelen av informasjon? Lurer du på hvordan du får svar på spørsmålene dine? Først må du finne ut hva du lurer på.

 

Les mer
account_circle