Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre med friåret mitt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 19 år gammel gutt som har et friår. Jeg sluttet på videregående i fjor, men kom akkurat ikke inn på det studiet jeg ville. Derfor tok jeg et friår, noe jeg har angret på hver dag siden. Problemet er at det er ekstremt kjedelig og ensomt siden vennene mine studerer, og jeg klarer ikke vente helt til høsten igjen uten å gjøre noe. Jeg jobber og har gjort det siden jeg var 14 så jeg har penger, men jeg trenger å gjøre noe annet og komme meg litt vekk hjemmefra. Hva er mulighetene mine?

SVAR

Besvart 04.03.2020 16:06:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Endelig et friår - hva skal du finne på?

Skal du ha en pause fra skole og utdanning? Usikker på hva du vil bruke året til? Jobbe, reise, oppleve noe nytt, bli kjent med nye mennesker? Her får du tips til hva friåret kan inneholde.

 

Les mer
attach_file

Nyttig å vite om språkreise

Flere og flere ungdommer ønsker å komme seg ut i verden for å oppleve kultur, lære språk, eller for å få litt sol på kroppen. Her får du en guide om hva som er viktig å huske på.

 

Les mer
attach_file

Frivillig arbeid i utlandet

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

 

Les mer
account_circle