Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli politi med briller/linser?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har altid hatt en drøm om å bli politi, men jeg er veldig skeptisk når det kommer til synet mitt fordi jeg har hørt at man må ha godt nok syn til å be stå kravet for førerkort klasse D som er 0,8 på beste øye. Jeg har 0,6 på venstre og 0,5 på høyre binært er styrken 0,9, men jeg tror ikke dette er godt nok. Med briller har jeg 100% på vært øye det samme mef linser tror jeg. Er det lov å bruke briller eller linser for å imøtekomme kravet? Jeg har også lyst, dersom jeg ikke blir politi, å bli fengselsbetjent og da lurer jeg på, er synskravet like stengt eller er det millere enn kravet til politihøyskolen?

SVAR

Besvart 09.03.2020 18:02:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle