Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg ta generell studiekompetanse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sendte en E-Post med et spørsmål til Hlyskolen i Kristiania. Og spurte om det trengs Generell studiekomoetanse til 2 av utdanning/videreutdanning de hadde. (For jeg skal gå yrkesfaglig linje) Og de svarte at det ikke er et krav om generell studiekompetanse til de videreutdanningene. Er det likevel lurt å ta generell studiekompetanse? Eller er det ikke nødvendig. Jeg bare tenker at viss jeg ikke tar det, så blir det problematisk viss jeg i framtiden velger å gå noe som trenger det. Men så tenker jeg og at viss jeg ikke kommee til bruk for det senere så er det bortkastet?

SVAR

Besvart 08.11.2020 13:04:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle