Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om å bli skuespiller

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

HEI!! Jeg har noen spørsmål. 1. Jeg har sett på høyskoler som har linjer som er sånn teater, drama, film osv. Så jeg lurte på om det er sånn at hvis jeg går på høyskole for en sånn linje, MÅ jeg utdanne meg som skuespiller? Eller kan jeg gå på høyskole bare for å bli mer erfaren og en bedre skuespiller?? 2. Kan jeg leve av å være skuespiller? Eller må jeg være noe annet i tillegg? 3. Kan jeg utdanne meg som 2 ting? Sånn at jeg er skuespiller (fra høyskolen) og et annet yrket? Eller kanskje sånn at jeg har et hoved yrket også er jeg utdannet skuespiller i tillegg? 4. Er jeg på en måte utdannet skuespiller etter cirka et år eller noen uker på en høyskole? (link om der jeg vil gå: https://www.folkehogskole.no/skole/danvik/skuespill-for-scene-og-film ) 5. (se 4) Eller må jeg ta en annen utdanning feks Bachelor i det for å bli utdannet? 6. Kan Jeg utdanne meg som flere ting, hvis man ikke kan leve av å være skuespiller (med mindre man kan det) TUSEN TUSEN MILLIONER TAKK FOR SVAR

SVAR

Besvart 16.11.2020 12:26:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Skuespiller – drømmeyrke eller bare fjern drøm?

Drømmer du om å bli skuespiller? Du er ikke alene. Kampen om både studieplasser og jobber er hard, men vi gir deg noen tips som kan hjelpe deg på veien.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle