Hopp til hovedinnholdet

Vurderer å studere medisin i utlandet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 17 år, snart 18. Jeg går siste året mitt på VGs og føler nå at jeg ønsker å studere medisin. Jeg har ingen av fagene som kreves R1 kompetanse, samt som jeg heller ikke stiller sterkest når det kommer til karakterer. Jeg jobbet ikke mye fagene og som et følge av det fikk jeg dårlige karakterer, men jeg føler meg nå motivert til å studere medisin. Jeg er klar over at kravene er høye i Norge, men jeg tenkte å studere i utlandet. Kanskje Polen eller Ungarn, et land som gir meg gode forutsetninger til å klare studiet. Jeg lurer litt på om det fortsatt er mulig for meg å gjøre opp å få meg igjennom medisin studiet. Jeg vet om privatskoler som tilbyr såkalte medisinpakker, hvor man får tatt opp alle fagene som trengs for ca 50000kr. Hva er snittet for å komme inn og kommer jeg til å få meg jobb dersom jeg fullfører Skjønner at det siste spørsmålet ikke har en fasit ettersom jobbmarkedet stadig endrer seg, men hva er deres tanker? Mvh Oslo gutt ;)

SVAR

Besvart 22.11.2020 16:26:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Drømmer du om å bli lege?

Her får du oversikt over hvilke opptakskrav som gjelder og hvordan utdanningen er bygget opp.

 

Les mer
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
account_circle