Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ryggproblemer. Hva skjer med karakterene i alle dansefagene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, går 3. året på videregående. Går danselinja, og har hatt vond ti ryggen i 1,5 år. Nå er deg så ille at jeg ikke klarer å danse. Har tatt MR, men ikke fått svar enda. Men hva skjer hvis jeg ikke klarer å danse? Er veldig redd for karakterene i alle dansefagene. Stryker jeg og må ta hele året på nytt hvi ikke ryggen blir bra fort? Føler ikke de hjemme og noen av lærerene har så mye forståelse, og de prøver å presse meg til å danse. Har pressa ryggen i 1,5 år nå, og jeg klarer ikke mer. Er så sliten av at jeg alltid har vondt, og skole stresser meg ut i tillegg

SVAR

Besvart 04.02.2021 14:09:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Reglene for fritak fra fag og vurdering

Lurer du på om du kan slippe sidemål, eller har du plager som gjør det vanskelig å delta i gymtimene? Her finner du reglene for fritak på videregående.

 

Les mer
attach_file

Fysioterapi

Har du plager eller skader i muskler, sener, ledd eller nerver, eller ønsker å forebygge kroppslige plager kan du søke hjelp hos en fysioterapeut.

 

Les mer
account_circle