Hopp til hovedinnholdet

Snart ferdig på VGS, men vet ikke hva jeg skal gjøre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg slutter på VGS til sommern og aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har veldig liten erfaring med jobb, jobbsøknad, CV og har aldri hatt ett jobbinterju. Jeg er LIVREDD for folk og formelle sammenhenger skremmer livskiten ut av meg. Jeg har gått Vg1-Naturbruk, Vg2-Hest og hovslagerfag og går nå Vg3- påbygg til GSK. Jeg er ikke veldig jobbmotivert, (veldig) lat, sliten, trøtt, "typisk" sliten og irriterende ungdom. Jeg har ikke noe motivasjon til å jobbe med noe eller studere. Mamma sier at hvis jeg tar friår må jeg ta meg jobb, så i hode mitt er friår ikke relevant. Helt ærlig vil jeg bare sove hele tiden og ikke gjøre noe enn det som passer meg, men skjønner at dette heller ikke er en relevant ting.. Hva syntes dere jeg burde gjøre, jeg vil ikke jobbe, jeg vil ikke ha friår, og jeg vet ikke hva jeg kan studer, og jeg har ikke så veldig lyst til å gå enda mer på skole..

SVAR

Besvart 12.01.2015 20:18:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jobb frivillig i utlandet - helt gratis!

Aktiv ungdom gir støtte til ungdom mellom 18-30 år som vil jobbe frivillig i et annet land, i en periode på opptil et år.

 

Les mer
attach_file

Nyttig å vite om språkreise

Flere og flere ungdommer ønsker å komme seg ut i verden for å oppleve kultur, lære språk, eller for å få litt sol på kroppen. Her får du en guide om hva som er viktig å huske på.

 

Les mer
attach_file

Frivillig arbeid i utlandet? Dette bør du tenke på

Å jobbe frivillig i utlandet kan være krevende. Særlig hvis du ikke er godt forberedt.

 

Les mer
attach_file

Endelig et friår - hva skal du finne på?

Skal du ha en pause fra skole og utdanning? Usikker på hva du vil bruke året til? Jobbe, reise, oppleve noe nytt, bli kjent med nye mennesker? Her får du tips til hva friåret kan inneholde.

 

Les mer
account_circle