Hopp til hovedinnholdet

Jente på 15 år som lurer på hva jeg skal bli

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år som lurer på hva jeg skal bli, og må snart velge utdanning. Jeg liker best engelsk og tysk på skolen, men vil ikke jobbe som oversetter eller tolk. Er veldig interessert i reiseservice og å jobbe med barn. Begge foreldrene mine er kokker, som virker spennende, men de anbefaler det ikke. Har hatt lyst til å bli optiker, men det har jeg ikke fått positiv feedback på. Foreldrene mine foreslår sykepleier, men det er ikke det jeg vil Gjøre resten av livet mitt.. Så: liker å jobbe med språk, reise og barn, og vil gjerne tjene 450-500 000 I året. Jeg sliter med å velge!

SVAR

Besvart 08.10.2015 14:22:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle