Hopp til hovedinnholdet

Hvordan burde man være som person for å bli psykolog?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurer da altså på utdanning. Jeg har lyst til å utdanne meg som psykolog men er veldig usikker på om det er et smart valg, om jeg har nokk erfaringer og veien jeg skal gå for å bli det. - er det et smart valg å bli psykolog med tanke på jobbplasser og bruk for det i fremtiden. - folk spør meg ofte om råd og vennen mine ser på meg som en de kan stole på. Jeg vet hvordan der å være barn når foreldrer skiller seg og har masser erfaringer inne døden og sykdom etter jeg har mistet far og har besteforldrer og onkel som har hatt kreft eller andre type sykdommer. - Hvordan burde man være som person for å bli psykolog.

SVAR

Besvart 11.01.2017 21:27:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du bli psykolog?

Mange drømmer om å bli psykolog og jobbe med mennesker. Men for å komme inn må du jobbe hardt.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle