Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke valgt riktig utdanning. Hvilke muligheter fins det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg trenger hjelp med å finne ut hva jeg skal gjøre angående utdanning. jeg går vg2 nå, akvakultur. og har nylig funnet ut at dette ikke er noe for meg. jeg vil heller jobbe med dyr, ungdommer som har det tungt, hjelpe de fattige eller med reiseliv. men vet ærligtalt ikke hvilke jobber som finnes innen dette og heller ikke hvilke studielinjer man må gå for å få jobbe med dette. derfor lurer jeg på hvilke jobber som finns der ute for meg, og jeg vil også poengtere at jeg er ute etter en utdanning der jeg ikke trenger å gå lengre enn 2 år på skole, men ser også etter en jobb med gjenomsnittslønn eller høyere. har satt stor pris på om dere kunne ramset opp ulike jobber der jeg kan jobbe med det overnevnte, og gjerne også gi litt informasjon om hvilke studielinjer man må gå for å bli det og hva som er lønnen. tusen takk for svar.

SVAR

Besvart 12.01.2017 07:24:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg bytte utdanningsprogram på videregående?

Har du valgt feil linje på videregående? Fortvil ikke. Det kan være mulig å bytte, selv om skoleåret har begynt.

 

Les mer
account_circle