Hopp til hovedinnholdet

Må jeg være kristen for å gå på kristen folkehøgskole?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg må snart bestemme meg for HVA jeg vil gjøre etter vgs. For øyeblikket går jeg studie og trives godt med det, men jeg har alltid vært glad i språk, samt det å reise. Jeg er en noe innadvendt person, men er åpen og smiler mot alle. Valget mitt faller enten på NTNU (bachelor i tysk) og/eller folkehøgskole (reiselivslinje). NTNU=180poeng og FHS=2...Vet det er vanskelig å si noe om, men har du/dere noen anbefalinger/tanker på hva som er best å velge? Den folkehøgskolen (Haugetun) som interesserer meg mest er kristen. Jeg er ikke så veldig kristen av meg, men er åpen for å lære. Kan jeg søke meg inn på en kristen skole selv om jeg ikke har noe spes. forhold til kristendom? Jeg elsker tysk, men på denne skolen tilbys kun spansk, og jeg vet ikke om det er så lurt å blande...Pappa mener at FHS er for "tapere", mens mamma oppfordrer meg til det...Hjelp, hva skal jeg velge?! M.v.h. ei usikker jente

SVAR

Besvart 24.01.2017 15:31:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Et år på folkehøgskole?

Er du usikker på hva du ønsker å gjøre etter videregående? Lei av karakterer og skolestress? Vil du bruke et år på å gjøre nøyaktig det du har lyst til? Ta et år på folkehøgskole!

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle