Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Må jeg være kristen for å gå på kristen folkehøgskole?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg må snart bestemme meg for HVA jeg vil gjøre etter vgs. For øyeblikket går jeg studie og trives godt med det, men jeg har alltid vært glad i språk, samt det å reise. Jeg er en noe innadvendt person, men er åpen og smiler mot alle. Valget mitt faller enten på NTNU (bachelor i tysk) og/eller folkehøgskole (reiselivslinje). NTNU=180poeng og FHS=2...Vet det er vanskelig å si noe om, men har du/dere noen anbefalinger/tanker på hva som er best å velge? Den folkehøgskolen (Haugetun) som interesserer meg mest er kristen. Jeg er ikke så veldig kristen av meg, men er åpen for å lære. Kan jeg søke meg inn på en kristen skole selv om jeg ikke har noe spes. forhold til kristendom? Jeg elsker tysk, men på denne skolen tilbys kun spansk, og jeg vet ikke om det er så lurt å blande...Pappa mener at FHS er for "tapere", mens mamma oppfordrer meg til det...Hjelp, hva skal jeg velge?! M.v.h. ei usikker jente

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer