Hopp til hovedinnholdet

Hva jeg skal jobbe med når jeg er ferdig med videregående

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter veldig med å vite hva jeg skal jobbe med når jeg er ferdig med videregående skole. Jeg elsker å være på ferie og reise rundt om i verden og oppleve nye ting. Jeg har det generelt mye bedre når jeg er ute å reiser, og det er det jeg drømmer om å leve av. Jeg vet bare ikke hvordan jeg skal få til det. Hvordan jobb burde jeg ha som har mye fri? Kanskje jobb med lange skift? Jeg har også lyst til å bo over lenger tid i ett land, f.eks. hellas, og jobbe som reiseleder, men jeg har jo ikke noe utdanning til det. Hva skal jeg gjøre? Dette gjelder rett etter videregående, mens jeg er ung og har mulighet til det før jeg blir eldre å får barn osv.

SVAR

Besvart 11.08.2017 12:20:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle