Hopp til hovedinnholdet

Vet dere om noen jobber hvor man kan tjene mye/

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heii, jeg lurte. Vet dere om noen jobber hvor man kan tjene mye/bra hvor man ikke trenger så gode karakterer? Skal gå påbygg etter lærling og får nok 2 i matte, hvertfall ikke over 3, har alltid vært dårlig. Fikk 3 i samfunnsfag fordi jeg ikke snakka i timene. Og annet ligger vel på rundt 4. Også kan jeg ha med at jeg er litt innadvendt og syntes det er litt ukomfortabelt å snakke med folk. Også er jeg redd for å ha "styringa" i ting. Er vel de man tjener mest i, men ja. Håper dere kan komme med noen forslag :)

SVAR

Besvart 18.09.2017 13:45:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle