Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil jobbe med mennesker som for eksempel er mentalt ustabile. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har tenkt litt på hva jeg vil bli og jeg lurer litt på hvilket «fag/jobb» dette emne går under. Liksom jeg vil bli en slags pedagog som snakker med mennesker som eks er mentalt ustabile. Jeg syntes det er fascinerende og spennende det med «sykdommer». Jeg vil liksom snakke mer kriminale. Med tanke på at jeg selv ikke helt forstår hvordan mennesker kan gjøre ting som 9/11 og det som nettop skjedde i las vegas. Jeg vil forstå hva som foregår i hode deres når de gjør handlingen etter og før. Jeg liurer på hvordan det er å leve med sykdommer som schizofreni. Liksom hvordan alt dette kan påvirke en persons hverdag, kanskje jeg vil bli en slags forsker som forsker på kurer og eller hvordan man får downsyndrom selvom foreldrene ikke har det, eller en spesialpedagog.

SVAR

Besvart 09.10.2017 14:49:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle