Hopp til hovedinnholdet

Jeg elsker fotball det er noe av det beste jeg vet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 13 år . Jeg elsker fotball det er noe av det beste jeg vet !!!!!jeg trener 3 ganger i uken med laget mitt , i tilleg til at jeg trener en gang i uken med guttene . Men egentlig spiller jeg fotball nesten hver dag på eget initiativ . Jeg har veldig lyst til å bli proffesjonell , men problemet er at jeg ikke har spillt i mer en 3 år . Og jeg henger langt etter de beste i byen , og jeg har ikke nubbesjangs til å komme på kretslaget enda , så mitt spørsmål er om jeg har mulighet til å bli proffesjonell , kan jeg klare det selv om jeg ikke har spillt like lenge som de som er best ? Takk på forhånd

SVAR

Besvart 08.11.2017 16:02:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Proffdrømmen

Tusenvis drømmer om å bli fotballproff, noen klarer det. Hva er deres hemmelighet til suksess? Når alt kommer til alt er det hardt arbeid eller talent som er avgjørende? Vår ungdomsjournalist, Erik, har skrevet om hva som er viktig for en som ønsker å bli profesjonell fotballspiller.

av Erik, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
account_circle