Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil reise til USA og satse der,

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er en jente som vil bli skuespiller. Men jeg vil ikke vente til jeg blir gammel jeg vil reise til USA og satse der, fortest mulig. Men foreldrene mine sier at jeg ikke får fri fra skolen så jeg lurte på om jeg kan få hjemme undervisning. Når man har hjemme undervisning kan man være på ferie så lenge man vil? Eller om jeg får en rolle i USA, kan jeg da ta den og ikke tenke på skole eller må jeg enda få hjemmeundervisning der?

SVAR

Besvart 10.11.2017 09:11:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Skuespiller – drømmeyrke eller bare fjern drøm?

Drømmer du om å bli skuespiller? Du er ikke alene. Kampen om både studieplasser og jobber er hard, men vi gir deg noen tips som kan hjelpe deg på veien.

 

Les mer
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
account_circle