Hopp til hovedinnholdet

Tenker på hva jeg vil bli

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ikke sikker på om mitt spørsmål er blant riktig tema. Jeg går i førsteklasse på Vgs, og tenker på hva jeg vil blir. Det er et utrolig viktig spørsmål for meg og jeg vil ha det beste svaret som mulig. Jeg ønsker å drive med noe spennede, kreativt, noe jeg er engasjert i, oppleve nye ting, kanskje til og med reise rundt. Jeg vil ikke drive med de "typiske" yrkene. Jeg vil ikke kaste bort mine tretten år med skole på noe jeg ikke engang har lyst til å drive med. Jeg er utrolig redd for å ende opp med noe jeg ikke e interessert i og må for alltid angre på det. I tilegg til dette så føler jeg ikke det er noen personer på skolen jeg passer med. Jeg føler ikke jeg har noen jeg er blitt veldig god venn med og synes ærlig ikke jeg passer inn i klassen min. Føler gamle venner av meg har funnet personer de passer med og har samme interresse. I tillegg til at de driver med noe interressant som musikk osv

SVAR

Besvart 16.11.2017 09:05:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle