Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli med i en film/serie

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har ingen anelse hvilken kategori jeg burde tatt, men jeg bare prøver denne. Jeg har altid elsket skuespill, har laget film med venner og altid ønsket å være med i en ordentlig film/serie. Tenkt det ikke var et alternativ, men har fortsatt lyst. Jeg har jo dårlig selvtillit og sliter masse psykisk, så tenke det ville ødlegge for meg. Likevel lurer jeg veldig på hvordan jeg kan bli med på noe jeg liker. Så klart er det høyeste ønske å være med i en serie som f.eks Stranger Things, men for det første er dette Norge og for det andre tenker jeg ikke det er mulig :( Uansett, hvordan kunne jeg blitt med på noe som en film, serie eller kun en type video. Hvordan kommer jeg i gang? Hva skal til og hvor store er sjansene mine? Spørsmålet blir vel bare: Hvordan kan jeg bli med i en film/serie? Takk på forhånd

SVAR

Besvart 26.11.2017 11:49:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skuespiller – drømmeyrke eller bare fjern drøm?

Drømmer du om å bli skuespiller? Du er ikke alene. Kampen om både studieplasser og jobber er hard, men vi gir deg noen tips som kan hjelpe deg på veien.

 

Les mer
attach_file

Interessert i kultur og teater?

Liker du å drive med teater, dans, skolerevy og film? Frilynt Norge arrangerer kulturcamper og kan hjelpe deg med starte en egen teater eller revygruppe.

 

Les mer
account_circle