Hopp til hovedinnholdet

Kan det være sånn at jeg bare bør gi håpet helt opp håpet om å bli politi?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei der. Jeg er en jente på 16, nylig begynt på VGs studiespesialisering linja. På ungdomsskolen hadde jeg ikke så bra karakterer. Jeg ble anbefalt av rådgiver og lærer om å ikke ta studie, fordi det tydeligvis var mye teori og heller burde jeg ta helse linja. Men, jeg har ikke lyst til å bli noe innen for helse og det er ikke noe for meg i det hele tatt. Så derfor, tok jeg studiespesialisering, og syns det går greit så langt. veldig fin linje, men som sagt mye teori. Vi har hatt en del prøver, og der har jeg bare fått 3 hittil. Faga som altså er avgangs fag. Og jeg har veldiig lenge nå hatt store drømmer om å utdanne meg som politi, men jeg føler at allerede på vg1 så får jeg bare 3, kan det være sånn at jeg bare bør gi håpet helt opp? jeg har lest om alle krava som gjelder til politi osv, og jeg er klar over alt. men kan det være at jeg kan få meg opp? hvis jeg får 3 nå i vg1, men kanskje 4 og 5 i vg2 og 3, kan jeg fortsatt ha håp da? takk på forhånd

SVAR

Besvart 24.11.2017 14:07:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle