Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan det være sånn at jeg bare bør gi håpet helt opp håpet om å bli politi?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei der. Jeg er en jente på 16, nylig begynt på VGs studiespesialisering linja. På ungdomsskolen hadde jeg ikke så bra karakterer. Jeg ble anbefalt av rådgiver og lærer om å ikke ta studie, fordi det tydeligvis var mye teori og heller burde jeg ta helse linja. Men, jeg har ikke lyst til å bli noe innen for helse og det er ikke noe for meg i det hele tatt. Så derfor, tok jeg studiespesialisering, og syns det går greit så langt. veldig fin linje, men som sagt mye teori. Vi har hatt en del prøver, og der har jeg bare fått 3 hittil. Faga som altså er avgangs fag. Og jeg har veldiig lenge nå hatt store drømmer om å utdanne meg som politi, men jeg føler at allerede på vg1 så får jeg bare 3, kan det være sånn at jeg bare bør gi håpet helt opp? jeg har lest om alle krava som gjelder til politi osv, og jeg er klar over alt. men kan det være at jeg kan få meg opp? hvis jeg får 3 nå i vg1, men kanskje 4 og 5 i vg2 og 3, kan jeg fortsatt ha håp da? takk på forhånd

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer