Hopp til hovedinnholdet

Hvis jeg ikke klarer å få gode karakterer, er det en mulighet til at jeg kan få en god jobb? Hvis jeg tar yrkesfag, kan jeg ta påbygg etter det og bli ingeniør. Hvis man kan det hvilke yrkesfag må jeg ta?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har to spørsmål. Hvis jeg ikke klarer å få gode karakterer, er det en mulighet til at jeg kan få en god jobb? Snittet mitt ligger på omkring 4,3 så jeg er litt usikker. Min drøm er å bli en ingeniør men vil også tjene gode penger. Hvis jeg tar yrkesfag, kan jeg ta påbygg etter det og bli ingeniør. Hvis man kan det hvilke yrkesfag må jeg ta? Og hvis jeg skal ta en yrkesfag hvordan tjener jeg gode penger fort?

SVAR

Besvart 01.12.2017 14:30:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
account_circle