Hopp til hovedinnholdet

Att dyrlege bare må ver meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har alltid lurt på ka jeg vill bli, og har hatt mange drømmer. Jeg har funnet ut til nå, att dyrlege bare må ver meg! Jeg har alltid elsket dyr og har en stor kjærlighet for dyr. Bare ett problem som jeg tror ødelegger alt! Jeg er ikke den beste på skolen, på ungdomsskolen var jeg fritatt for karakter i norsk matte og engelsk. Jeg har en utrolig sterk vilje og er nesten overbevist på att jeg hadde klart og øvd meg opp på matte og fysikk! Er det da umulig for meg og bli det? Går det ann og ta extra år me praksis og mindre med teori kanskje? Det må finnes flere alternativer? Plis la det ver noen alternativer til. Søsteren min døde for 2 månedersiden av kreft! Hu var extremt glad i dyr, Jeg vil oppfylles hennes drøm, og hjelpa alle dyr så de som er syk slipper og lide! Jeg ser på ett dyr som en like verdi skapning som oss mennesker!

SVAR

Besvart 08.12.2017 13:27:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
account_circle