Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ta medisinstudiet i Sør Korea? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vil gjerne bli pediatrisk kirurg (barnekirurg) og har et spørsmål angående akkurat det. Jeg går akkurat nå på VG1 Helse og Oppvekst og skal ta barne- og ungdomsfag på VG2. Jeg vet at jeg trenger generell studiekompetanse, R1-matte eller S1+S2-matte, Kjemi 1+Kjemi 2 og Fysikk 1 for å komme meg inn på medisinstudiet her i Norge. Disse fagene har jeg tenkt å ta opp som privatist etter vgs og lærlingsperioden min er over. Jeg skal også ta påbygg for å få generell studiekompetanse. Spørsmålet mitt er hvordan er veien om jeg vil ta medisin i Sør Korea? Jeg har veldig lyst til å studere medisin enten på Seoul National University eller Kyung Hee University, men vet ikke hva jeg trenger for å komme meg inn der. Er det de samme fagene og karakterene som jeg trenger her i Norge?  

SVAR

Besvart 19.12.2017 21:58:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Drømmer du om å bli lege?

Her får du oversikt over hvilke opptakskrav som gjelder og hvordan utdanningen er bygget opp.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle