Hopp til hovedinnholdet

Hvilket utdanningsprogram skal jeg velge for å bli tannlege? Skal jeg først bli tannhelsesekretær og deretter gå flere år på skolen? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, nå går jeg på 10 trinn og snart må jeg velge vgs. Jeg vil bli en tannlege, men jeg vet ikke hvilken utdanningsprogram skal jeg velge. Altså jeg kommer fra Latvia og jeg har lært norsk i 1,5 år. Jeg har nettop fått mine karakterene og summen er 48. På norsk hovedmål prøve fikk jeg 2, men jeg skrev sidemål og , men på bokmål. Der fikk jeg 3. Mitt spørsmål er: Hvilken utdanningsprogram skal jeg velge for å bli en tannlege? Skal jeg først lære om å bli tannhelsesekretær og da skal jeg ta noen år til? Altså takk!

SVAR

Besvart 16.01.2018 13:45:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
account_circle