Hopp til hovedinnholdet

Jeg har høye ambisjoner for fremtiden og ønsker en utdannelse som gir meg flest mulig jobbmuligheter. Hvilket utdanningsprogram burde jeg velge?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil ta realfag på videregående, men jeg aner ikke hvilke linjer som gjør dette mulig. Jeg har høye ambisjoner for fremtiden og ønsker en utdannelse som gir meg flest mulig jobbmuligheter (kirurg/lege, kriminaltekniker/rettsmedisin, lærer, forsker, eller lignende er jobber jeg kunne sett for meg). Vet du om noen linjer som er lure å velge for meg?

SVAR

Besvart 23.01.2018 14:46:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Søke videregående opplæring? Forvirret?

Vanskelig å finne frem i jungelen av informasjon? Lurer du på hvordan du får svar på spørsmålene dine? Først må du finne ut hva du lurer på.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
account_circle