Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hva jeg skal bli

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har nå hatt fri i et halvt år fra skolen, og ønsker nå å gjøre noe når skolene starter igjen... Men problemet mitt er at jeg vet ikke hva jeg skal bli... når jeg setter meg ned og tenker over hva som er interessene minne, kommer jeg ikke på noen ting... Når jeg nå har hatt fri i et halvt år har jeg bare sittet på pc min og spilt data spill, og jeg har tenkt over om dette er noe jeg brenner for... men nei, det er bare tidsfordriv.. Jeg har gått service vg1/vg2 og kan bli lærling eller gå påbygg... men jeg er ikke glad i fagene på påbygg og er redd jeg ikke klarer det... og lærling innenfor salg, service og sikkerhet har jeg heller ingen interesse for... Jeg tror jeg har tatt 100 tester på nett for å finne ut hva slaks utdanning som passer for meg eller interessene minne men det fungerer ikke.. Jeg vil ikke sitte om et halvt år og ikke gjøre noen ting.. og moren min begynner også å mase noe som gjør meg veldig demotivert... hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 09.02.2018 12:54:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle