Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre, og hvilke(n) utdanning jeg skal velge slik at jeg eventuelt kan være lærer og helsesøster på en skole.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en som er interessert i å hjelpe barn og unge. Jeg har tenkt på lærerutdanning i matte, gym og naturfag, men jeg har også tenkt på en slags utdanning som helsesøster/psykolog for unge. Så jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre, og hvilke(n) utdanning jeg skal velge slik at jeg eventuelt kan være lærer og helsesøster på en skole. Så jeg lurer på om dere kan hjelpe meg med hva dere synes jeg burde gjøre eller bare gi meg noen ideer og tips til hvordan jeg kan finne ut av dette. Mvh Jente, 18 år

SVAR

Besvart 01.03.2018 11:20:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du bli lærer?

Det vil alltid være behov for engasjerte og gode lærere. Lærere kan jobbe i både barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole, voksenopplæringen, samt andre steder i samfunnet der det undervises eller drives opplæring.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle