Hopp til hovedinnholdet

Jeg er innadvendt - Hva burde jeg studere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en veldig innadvendt person og jeg blir veldig fort sliten av å være rundt mennesker, jeg har egentlig veldig dårlig selvtillit fordi jeg er så sjenert. Og jeg sliter derfor veldig med å finne ut hva jeg vil studere. Det jeg syns er dumt er at jeg ikke har hatt realfag i og med at jeg alltid fikk 2ere i matte, men de jobbene som krever realfag er liksom de jobbene jeg føler en innadvendt person kunne passet til.. andre jobner som psykolog, lærer, advokat er vanskeligere å takle for meg føler jeg som sliter veldig med sosial angst. Vurderer å ta opp realfag, men er samtidig veldig redd for at jeg egentlig ikke klarer det i og med at jeg aldri har fått gode karakterer i matte eller naturfag. Er usikker på hva jeg skal gjøre for en jobb som krever mye av det å snakke Med mennesker tror jeg vil bli veldig slitsomt for meg, men samtidig er realfag noe jeg kanskje ikke kommer til å klare. Har friår nå og gjør ingen ting, vil ikke kaste bort et år til

SVAR

Besvart 05.11.2018 21:34:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle